Afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden.

Lees daarom eerst deze pagina voor je een sessie boekt of je inschrijft voor een workshop, lezing of cursus.

Energetisch afstandswerk

Wanneer je kiest voor een enkele sessie of een reeks van energetisch afstandswerk dient de investering in jezelf voldaan te zijn voor aanvang van de geplande sessie(s). 

Wanneer je jouw sessie annuleert tot 7 dagen voor de afspraak kan dat kosteloos en enkel via mail (om discussies over data te vermijden) ineke@inekevandevelde.be

Wanneer je jouw sessie annuleert 6 tot 1 dag(en) voor de afspraak ben ik genoodzaakt om 25% van de afgesproken investering aan te rekenen? graag ook via mail contact opnemen.

Annuleer je de dag zelf dan ontvang ik alsnog de volledige geplande investering in jezelf. In dit geval dien je contact op te nemen via 0472/23.81.85

Een traject

Wanneer we besluiten om samen het engagement aan te gaan van een traject geldt dat de investering in jezelf bij aanvang van het traject voldaan is. In geval van gespreide betalingen zullen duidelijke data vermeld worden.

Voor de persoonlijke afspraken binnen alle trajecten gelden dezelfde afspraken als hierboven.

Cursussen, lezingen en workshops

Jouw inschrijving is pas definitief wanneer de investering in jezelf voldaan is ten laatste 7dagen voor aanvang van de activiteit.

In geval van gespreide betalingen zullen duidelijke data vermeld worden.

Wanneer je jouw inschrijving annuleert tot 7 dagen voor aanvang zal het reeds betaalde bedrag integraal teruggestort worden. 

Annuleer je 6 tot 1 dag(en) voor de afspraak, dan ben ik genoodzaakt om 25% van de afgesproken investering af te trekken van het terug te storten bedrag. 

Annuleer je de dag zelf vervalt het bedrag volledig. 

Om discussies over data te vermijden vraag ik om jouw annulatie door te geven via ineke@inekevandevelde.be

Wanneer een sessie of cursus door mij dient verlegd te worden vanwege ziekte of overmacht bespreek ik graag, samen met jou,een gepaste compensatie. Ik doe uiteraard mijn uiterste best om te vermijden dat dit voorvalt.

Heb je vragen over deze afspraken neem dan gerust contact op via ineke@inekevandevelde.be

Warme groet,

Ineke

© 2016-2019 All rights reserved by Ineke Van de Velde 

  • Facebook Social Icon