Board of Angels

De Board of Knowledge kent alles en iedereen wat bestaat en kan daardoor ook iedereen helpen in hun persoonlijke en spirituele groei. Het helpt ook iedereen die bewust probeert om echte verlichting te bereiken. De Board of Knowledge is een heel oude en zeer krachtige manier om te helpen bij groei en maakt het groeiproces ook aangenamer, en kan dus een groot verschil maken voor mensen die vast lijken te zitten in een zwaar en moeilijk leven.  Het is een vorm van energetisch werk, maar niet enkel healing. De Board of Knowledge werkt ook net iets anders voor iedereen, omdat we allemaal uniek zijn. Iedereen heeft een specifiek talent en heeft dus andere dingen nodig om te groeien op zijn of haar pad. Door met de Boards te werken, of Tekens te ontvangen kan iedereen groeien en ontwikkelen op de allerbeste manier, specifiek voor hem/haar.

Je zou de Board of Knowledge kunnen beschrijven als een prachtige boom met takken. Een van die takken is de Board of Angels. Er zijn verschillende takken, o.a. ook de Board of Gems. 
De Board of Angels werkt niet met de Engelen die wij hier kennen, maar met hun oorsprong. Dit zijn Divine Angels Beings, Divine Engelachtige Wezens.  Net zoals alle Boards vinden zij hun oorsprong in wat de Tweede Realiteit genoemd wordt. Onze Aarde en ons hele Universum bevinden zich in de Eerste Realiteit. Tot dat er met de Board of Angels gewerkt werd, kwamen zij nooit in contact met de Aarde en de Eerste Realiteit. Het is zowel voor hun als voor ons heel belangrijk en goed dat er nu samengewerkt kan worden vanuit de Eerste Realiteit.  De Eerste en Tweede realiteit zijn iets totaal anders dan de dimensies waar de Aardse spiritualiteit over spreekt.

Hoewel de Board of Angels een heel krachtige energie is, heeft het tegelijk een heel zachte, nederige kwaliteit. Dit is weerspiegeld in de hele cursus van Board of Angels. Wanneer je werkt met de Board of Angels wordt je een Gever. Als Gever leer je werken met Board of Angels Healing, en werk je ook via Upgrades, Initiaties, Ceremonies, etc. Je kan met de Board of Angels werken voor alles en iedereen, van het kleinste grassprietje tot hele planeten, tot zelfs het Universum! Niets is te groot en niets is te klein.

Deze opleiding omvat o.a.:

* Oefeningen om de energieen van de Board of Angels te voelen en op te nemen

* Oefeningen en meditaties voor een hechter contact met engelen en gevleugelde wezens

* Combinaties van Tekens voor bv: Vreugde & geluk, Liefde & Licht, Harmonie in je dagelijks leven, Vrede& plezier binnen jouw familie, bescherming van engelen, en meer.

* Angel Board Healing

* Ceremonies om in de natuur te doen, voor vriendschap of een liefdesrelatie

* Board of Angels initiaties die jou of anderen openen om de aanwezigheid en een dieper begrip te voelen van engelen

* Upgrade van jouw innerlijke vibratie (zeer krachtige opening)

* Angel water maken

Je kan deze Kennis gebruiken voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling of anderen hiermee helpen. 

De opleiding bestaat uit 2 opeenvolgende dagen van 10u tot 17u (hou er rekening mee dat dit kan uitlopen), of kan ook online (bv via Skype) gevolgd worden (bij voorkeur ook 2 opeenvolgende dagen, in overleg). Ik voorzie ook een terugkomnamiddag waar cursisten ervaringen kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en bepaalde zaken opnieuw kunnen oefenen. ​Op deze namiddag ontvang je ook jouw diploma in een ceremonie.

Je kan de opleiding apart volgen of ervoor kiezen om verschillende opleidingen en persoonlijke begeleiding te combineren in een traject. Ik geloof heel sterk in de kracht van persoonlijke groei en ben ervan overtuigd dat je anderen beter van dienst kan zijn wanneer je zelf durft naar binnen te kijken en aan je eigen ontwikkeling blijft werken. Daarnaast is begeleiding en zorg een belangrijk onderdeel van ontwikkeling en groei. Wie bewust kiest om lessen te leren en actief investeert in ontwikkeling heeft ongetwijfeld al ervaren dat het soms wat weg heeft van een zeer wilde rollercoaster. 

Voel jij dat deze opleiding iets voor jou is?

Neem dan contact op via ineke@inekevandevelde.be voor meer informatie. Ook wanneer je de opleiding los wil volgen plan ik graag eerst een kort kennismakingsgesprek in via Skype of telefoon. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en te ondersteunen op jouw unieke ontwikkelingspad.​

De cursus bevat:

* 2 lesdagen van 10u tot 17u, inclusief broodjeslunch

* Cursusmateriaal 

* Terugkomnamiddag met diploma uitreiking en herhalen.

Er is een mogelijkheid om in schijven te betalen wanneer dat jouw voorkeur heeft, dit kunnen we bespreken in het kennismakingsgesprek.

Onderstaand een stukje uitleg van Channie zelf over de cursus:

"Door het begrijpen en het gebruiken van de Board of Angels kom je in contact met niet alleen de Divine Angel Beings van de andere Realiteit, maar ook met de engelen van deze Eerste Realiteit. Al onze engelensoorten zullen worden aangetrokken bij het gebruik van de Board of Angels. In feite nodigen we de Divine Angels Beings van De Tweede Realiteit uit, die
gewoonlijk niet tot dit Universum of deze Blauwe Creatie behoren. Ze zullen ons nieuwe
mogelijkheden geven, onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën,
waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen in dit Universum of in onze
Creatie.


Degenen die naar deze cursus gaan, zullen kunnen werken met iets dat zoveel hoger is, dan
we ooit zullen kunnen begrijpen. Heel wat hoger dan wat we gewoonlijk hier op Aarde
Goddelijk of Heilig noemen. Van de Board of Angels tot aan deze Realiteit, onze Eerste
Realiteit, omarmen we in deze cursus ook dit Universum en de cultuur van deze Blauwe
Creatie, en we spreken ook over engelen en gevleugelde schepselen.


Er zit een heel prachtige zachtheid in de Board of Angels en al diens Tekens. Deze nederige
zachtheid zit ook in de kracht, kwaliteit, de volle betekenis en in het hele gevoel van de
cursus. Wat je in de cursus leert, kun je op vele manieren gebruiken. Het staat de Gever ook
toe om te worden meegesleept in de prachtige wereld van engelen. Dit wordt bijvoorbeeld
gedaan via Angel Board Healing, via initiaties, upgrades, ceremonies en ook via het maken
van Angel Water.

Deze cursus gaat over ‘Zorg’, in waarheid en in eerlijkheid geven vanuit het hart. Om te
geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige omhelzing van het zorg dragen voor
mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk.
Niets is te groot of te overweldigend. Dit betekent dat we kunnen werken met een enkel
atoom tot en met heel Moeder Aarde, het Universum, de Blauwe Creatie, etc. Deze cursus biedt dus vele gebruiksmogelijkheden en fantastische nieuwe mogelijkheden om te worden geopend.
Degene die natuurlijk werkt met de engelen, zal werken aan de eigen spiritualiteit, groei en
ontwikkeling en het kan niet veel beter dan dat!"