HEEL-ing

Het doel van een HEEL-ing is om opnieuw HEEL te worden. Om balans te brengen en verloren verbindingen te herstellen. De oorzaak van ziekte, klachten, onrust, etc. is meestal te wijten aan een disbalans of blokkade. Door hiermee aan de slag te gaan kan alles weer stromen en zal zowel je fysieke lichaam als je energetisch lichaam  zich kunnen herstellen. Ook vastzittende emoties of trauma's kunnen hiermee verzacht worden. 

 

Ik werk heel vaak samen met edelstenen en ben dankbaar dat ik een kanaal mag zijn voor Universal White Time Healing en met de verschillende Boards mag werken.

Investering in jezelf: zie onderaan deze pagina

IMG_0064.JPG

Combinatie van massage en HEEL-ing

Steenlegging

Deze combinatie wordt door veel mensen als zeer aangenaam ervaren. Door te starten met een massage komen mensen al tot rust en gaat hun bewustzijn ook naar hun lichaam. Zo ervaren ze het energetische stuk vaak intenser.  Voor de behandeling stemmen we af welke technieken er gebruikt worden, bv.: edelsteenlegging, Universal White Time Healing, Board of Knowledge, Board of Gems, Board of Angels.

Investering in jezelf: zie onderaan deze pagina

Bij een steenlegging worden verschillende edelstenen op bepaalde plaatsen op en rond het lichaam gelegd. Er zijn specifieke leggingen per thema en ik werk ook vaak puur intuïtief. Ik werk vaak mee door mijn handen op energiebanen of punten te leggen. 

1 steenlegging duurt meestal ongeveer 30 min. Je kan een steenlegging ook combineren met andere vormen van HEELing of massage.

Investering in jezelf: zie onderaan deze pagina

'A Touch of Happiness'-massage

Een intuïtieve, holistische massage.

Het doel van deze massage is om helemaal tot rust te komen en een diepe ontspanning te ervaren. Door de zachte, en diepgaande werking ontspannen niet enkel de spieren, maar kan de rust doordringen naar verschillende lagen; zowel fysiek als mentaal.

Ik gebruik biologische olie, die ik aanvul met biologische etherische oliën en edelstenen.

Investering in jezelf: zie onderaan deze pagina

IMG_0185details.jpg
13445375_10154326326339722_2456866079321

Zorgmassage bij kanker

"Zorgmassage is een aangepaste en veilige massage die het welzijn verhoogt en klachten zoals pijn, slaapproblemen, angst en depressie vermindert bij kankerpatiënten." 

Even alle zorgen vergeten op een veilige, aangepaste manier. 

Meer info via www.zorgmassage.be

Investering in jezelf: zie onderaan deze pagina

Workshops & meditatieavonden

Regelmatig organiseer ik verschillende cursussen, workshops en meditatieavonden. Kijk op de agenda voor de planning. 

Workshop "Kennismaken met edelstenen" meer info

Workshop "Contact met gidsen & engelen" meer info

Meditatie/ervaringsavonden meer info

30741247_1481263588668913_47039566133235

Investering in jezelf

 

Ik gebruik heel bewust niet de woorden 'prijs' en 'kost' maar 'investering in jezelf'.

Ik ben geld gaan zien als een uitwisseling van energie. Wanneer je bij mij langskomt investeer ik tijd, energie, kennis, vertrouwen, etc... om jou van dienst te kunnen zijn.

Jij investeert niet alleen geld, maar ook tijd, verplaatsing, vertrouwen, etc. 

Ik vind het een fijne gedachte dat we in elkaar investeren en dat het een uitwisseling is die je niet ziet als een 'kost' maar als een investering die je jezelf van harte gunt.

Met uitzondering van de cursussen, workshops en avonden vraag ik voor alle behandelingen dezelfde investering. 

€33 voor 30 minuten

€57 voor 1 uur (60 minuten)

€83 voor 1,5 uur (90 minuten)

€111 voor 2 uur (120 minuten)

Je kan ook kiezen om te investeren in een voordelig tijdspakket van 7u, dat is een soort abonnement waar je de tijd naar keuze kan opsplitsen en gebruiken in delen van 30 minuten. Dit tijdspakket is 1 jaar geldig. Je kiest zelf hoe je jouw tijd verdeeld, je kan dus perfect eens 30 min boeken, de volgende keer een uur, dan weer 30 min, dan 2uur. 

€333 voor 7uur (+- €47/uur)