vr 26 okt. | ONLINE

ONLINE Workshop "Kennismaken met edelstenen"

Ben jij geïnteresseerd in de werking van edelstenen maar weet je niet goed wat je er kan mee doen? In “Kennismaking met edelstenen” leer je de wondere wereld van edelstenen kennen, welke werking ze hebben en hoe je ze kan gebruiken om jou mentaal, fysiek en spiritueel te ondersteunen.
Registratie is afgesloten
ONLINE Workshop "Kennismaken met edelstenen"

Tijd en locatie

26 okt. 2018 14:00 – 17:30
ONLINE

Over het evenement

=> Deze workshop gaat ONLINE door, in een besloten groep op Facebook. Het is een live workshop, dus geen opname die speelt, maar een interactieve workshop. Er zal een opname beschikbaar zijn in de groep zodat je tot 2 weken later toch nog kan kijken, en je kan via de groep nog vragen stellen. Het is natuurlijk het leukste wanneer je er ook live kan bijzijn op het afgesproken uur. De edelstenen worden ongeveer een week op voorhand opgestuurd <=

Ben jij geïnteresseerd in de werking van edelstenen maar weet je niet goed wat je er kan mee doen?

Dan is deze workshop iets voor jou! ​

In “Kennismaking met edelstenen” leer je de wondere wereld van edelstenen kennen, welke werking ze hebben en hoe je ze kan gebruiken om jou mentaal, fysiek en spiritueel te ondersteunen.

Inhoud van de workshop: ​

* Leren voelen welke steen jij nodig hebt

* Op welke manieren je een edelsteen bij je kan dragen

* Verschillende methodes om ze te reinigen en op te laden

* Edelsteen water maken

* Mediteren met edelstenen

* Hoe je met edelstenen de energie in een ruimte kan veranderen

* Een gezichtsmassage met amethist (helpt heel goed bij spanningshoofdpijn)

* Uitleg over de werking van 10 edelstenen:

Amethist

Rozenkwarts

Bergkristal

Citrien

Rookkwarts

Labradoriet

Lapis lazuli

Carneool

Rutielkwarts

Zwarte toermalijn ​

* Je krijgt cursusmateriaal en de 10 stenen die we behandelen in de workshop. Naast de theorie gaan we heel praktisch aan de slag zodat je meteen aan de slag kan met wat je geleerd hebt.

Investering in jezelf: €97 , hiervoor krijg je de workshop, cursusmateriaal, de 10 edelstenen die we behandelen (t.w.v.:€38,5) , water en thee.

Deze workshop geef ik live online. Dus geen opname die speelt, maar een interactieve workshop. Er zal een opname beschikbaar zijn in de groep zodat je tot 2 weken later toch nog kan kijken, en je kan via de groep nog vragen stellen. Het is natuurlijk het leukste wanneer je er ook live kan bijzijn op het afgesproken uur. De edelstenen worden opgestuurd.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • ONLINE 26/10 edelstenen
    €77
    €77
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement