wo 06 mrt. | Ineke Van de Velde

Nieuwe Maan, Godinnen Ceremonie AVOND

Aangezien deze nieuwe maan vlak voor de internationale vrouwendag ligt wou ik de vrouwelijke energie en kracht extra benadrukken in deze ceremonie. We verbinden ons door meditatie en visualisatie met verschillende godinnen om hun kwaliteiten in onszelf te versterken.
Registratie is afgesloten
Nieuwe Maan, Godinnen Ceremonie AVOND

Tijd en locatie

06 mrt. 2019 19:00 – 22:00
Ineke Van de Velde, Bellaertstraat 26A, 9340 Lede, België

Over het evenement

De energie van een nieuwe maan helpt om wensen en intenties te manifesteren.

Aangezien deze nieuwe maan vlak voor de internationale vrouwendag ligt wou ik de vrouwelijke energie en kracht extra benadrukken in deze ceremonie.

We verbinden ons door meditatie en visualisatie met verschillende godinnen om hun kwaliteiten in onszelf te versterken. We gaan ook heel bewust verbinding maken met onze diepste kern, onze Ziel, onze Oorsprong zodat we makkelijker van daaruit kunnen leven.

Je manifesteert enkele van jouw wensen en we kiezen samen een wens om voor het collectieve bewustzijn van alle vrouwen te manifesteren.

Er zijn twee edities op dezelfde dag, dit is de namiddageditie van 19u tot 22u (inloop vanaf 18u30)

Wat breng je mee:

Schrijfgerief en warme sokken. Ik nodig jou van harte uit om kledij te dragen waar je je heel vrouwelijk in voelt en vrij kan in bewegen. Denk aan een lang kleed of lange rok, het mag gerust feestelijk zijn, zorg er vooral voor dat je je op je gemak voelt!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Nieuwe maan godinnen AVOND
    €57
    €57
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement