vr 22 nov. | Ineke Van de Velde

(her)Ontdek de blauwdruk van jouw ziel

Deze intensieve dag bestaat uit verschillende lagen van energetisch werk, waardoor we laagje na laagje dieper gaan tot we bij jouw blauwdruk aankomen. Wanneer je ontdekt welke bouwstenen jij meekreeg, kan je van daaruit beginnen.
Registratie is afgesloten
(her)Ontdek de blauwdruk van jouw ziel

Tijd en locatie

22 nov. 2019 10:00 – 17:00
Ineke Van de Velde, Grote Baan 51, Herdersem 9310 Aalst, België

Over het evenement

 

Ik geloof niet in één ware Zielsmissie.

Ik geloof wél in een unieke combinatie van talenten, aanleg en potentieel: de blauwdruk van jouw Ziel.

Wanneer je geboren wordt en jouw Ziel naar de Aarde komt heb je ongetwijfeld een aantal plannen en afspraken gemaakt met toekomstige familie, vrienden, gidsen, triggers, enz.

Wie weet heb je zelfs effectief een heroïsche missie gekozen...

Maar dan ben je dus hier... op Aarde... met alle verwarring, dualiteit, verdriet, pijn die hier normaal lijkt. En herinner je je nauwelijks nog iets van al die plannen.

Veel vrouwen die bezig zijn met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling gaan op zoek naar die heilige graal: hun Zielsmissie. In de overtuiging dat eens ze die gevonden hebben alles wel op zijn plaats zal vallen en je plots een leven in afstemming en harmonie zal leven.

Om dan enkele jaren later totaal uitgeblust en teleurgesteld tot de conclusie te komen dat ze of geen Zielsmissie hebben, of niet hard genoeg geprobeerd hebben om die te ontdekken.

Een van de mooie dingen aan ons vaak harde Aardse bestaan is de 'vrije wil'. Jouw gidsen kunnen met een megafoon en flikkerende oranje lichtjes gillen dat het toch best zou zijn om naar links te gaan, jij kan altijd kiezen om naar rechts te gaan. Het zal links zonder twijfel makkelijker gaan, maar het is jouw keuze.

Dus wat is voor mij jouw 'Zielsmissie'? Alles waar je Ziel blij van wordt! 

Jij kan jouw energie hier neerzetten en uitstralen en dus anderen raken zonder dat je daar bewust mee bezig bent. Een eenvoudige ontmoeting kan meer teweeg brengen dan een uur healing. Erken de grootsheid in kleine dingen, en als jouw blauwdruk voorzien is op grootsheid, durf dat dan te voelen én te leven. 

Deze intensieve dag bestaat uit verschillende lagen van energetisch werk, waardoor we laagje na laagje dieper gaan tot we bij jouw blauwdruk aankomen. Wanneer je ontdekt welke bouwstenen jij meekreeg, kan je van daaruit beginnen. Een plan kan je altijd nog wat bijschaven, in functie van wat je geleerd hebt intussen, maar je hebt de basis om op verder te bouwen. Door simpelweg meer te doen van de eenvoudige dingen die jou, jou maken zet je een rimpeleffect in gang dat wel eens een grote impact zou kunnen hebben op jou en de rest van de wereld.  

Wat mag je verwachten:

* We werken in een kleine groep van 4 personen.

* Er is ruimte voorzien voor uitwisseling en om alles rustig te laten integreren.

* We werken met edelstenen, healing, the Board of Knowledge, lichaamswerk en we bekijken wat naar voor komt ook praktisch zodat je er effectief mee aan de slag kan.

* We wisselen af tussen energetisch werk, meditatie en oefeningen.

*Op het einde van deze dag heb je een beeld van welke talenten en vaardigheden in jouw blauwdruk staan. Jouw connectie met jouw Ziel is opnieuw versterkt zodat je makkelijker zelf kan voelen wat/wie bij jou past en wat niet. Jouw lichaam is opnieuw in balans en een aantal blokkades zijn opgeruimd. Je kan het bekijken als een soort energetische reboot.

Waar: Grote baan 51, 9310 Herdersem (je parkeert best aan het kapelletje vlakbij of in de Hof ter Hammestraat)

Wanneer: Kijk hieronder of via de agenda, ik voorzie van 10u tot 17u. Dit kan uitlopen. Plan die dag sowieso niets anders in en zorg indien mogelijk ook voor enkele rustige dagen nadien zodat je kan nagenieten en kan integreren.

Investering in jezelf: €297 incl. BTW

Lunch: Ik voorzie een uur middagpauze, soep & broodlunch is inbegrepen. Je kan ook je eigen lunch meebrengen, er is een koelkast, microgolfoven en fornuis beschikbaar om iets op te warmen.

De algemene voorwaarden i.v.m. afspraken & workshops kan je vinden via www.inekevandevelde.be/afspraken 

Heb je nog vragen, aarzel niet om mij te contacteren via ineke@inekevandevelde.be 

Warme groet, Ineke

Deel dit evenement