za 04 mei | Ineke Van de Velde

Board of Gems 1

In deze cursus werken we namelijk niet enkel met edelstenen maar ook met Tekens, deze Tekens representeren voor een deel de bijhorende stenen, maar kunnen ook apart gebruikt worden. Dit maakt dat de mogelijkheden bijna eindeloos worden!
Registratie is afgesloten
Board of Gems 1

Tijd en locatie

04 mei 2019 10:00 – 05 mei 2019 17:00
Ineke Van de Velde, Bellaertstraat 26A, 9340 Lede, België

Over het evenement

De Board of Knowledge Gems korten we af als Board of Gems.

De Board of Gems is een 'Scheut' (Sprout) van de Board of Knowledge. Er zijn 5 'Scheuten' die elk dieper ingaan op een  specifiek onderdeel van Alles, Iedereen en Al wat is. Board of Gems staat voor de innerlijke vibratie, frequentie van Al wat is. 

Wanneer je deze cursus volgt wordt je een Gever van de Board of Gems. Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben van edelstenen of zelfs de Board of Knowledge om een Gever te kunnen worden. In deze cursus werken we namelijk niet enkel met edelstenen maar ook met Tekens, deze Tekens representeren voor een deel de bijhorende stenen, maar kunnen ook apart gebruikt worden. Dit maakt dat de mogelijkheden bijna eindeloos worden!

De Board of Gems is een krachtige tool die je kan gebruiken om zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel in balans te komen, of anderen hiermee te helpen. 

Er zitten verschillende zeer sterke en diepgaande leggingen in die je ondersteunen en openen naar een hoger bewustzijn en spiritualiteit. Net zoals alle Scheuten van de Board of Knowledge werkt de Board of Gems ook samen met jou, elk zal een andere band met de Boards opbouwen omdat je jouw eigen specifieke talenten hebt. De Boards geven jou exact wat jij nodig hebt op jouw specifieke pad. 

In deze cursus leer je:

* Meer dan 30 krachtige steenleggingen

* Hoe je zowel in persoon als op afstand kan werken, ook specifiek afstandswerk met patronen. * De cursus bevat ook verschillende initiaties, ceremonies, meditaties en upgrades.

* Je leert hoe je chakra's, geblokkeerde meridianen en acupunctuurpunten kan openen en hoe je werkt met het hele lichaam. 

* Hoe je Krachtplaatsen en Krachtpunten kan maken in de natuur.

* Je leert krachtig edelsteenwater/edelsteendruppels maken

* en nog veel meer...​

Je kan deze Kennis gebruiken voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling of anderen hiermee helpen. ​

De opleiding bestaat uit 2 opeenvolgende dagen van 10u tot 17u (hou er rekening mee dat dit kan uitlopen), of kan ook online (bv via Skype) gevolgd worden (bij voorkeur ook 2 opeenvolgende dagen, in overleg). Ik voorzie ook een terugkomnamiddag waar cursisten ervaringen kunnen uitwisselen, vragen kunnen stellen en bepaalde zaken opnieuw kunnen oefenen. ​Op deze namiddag ontvang je ook jouw diploma in een ceremonie.

Je kan de opleiding apart volgen of ervoor kiezen om verschillende opleidingen en persoonlijke begeleiding te combineren in een traject. Ik geloof heel sterk in de kracht van persoonlijke groei en ben ervan overtuigd dat je anderen beter van dienst kan zijn wanneer je zelf durft naar binnen te kijken en aan je eigen ontwikkeling blijft werken. Daarnaast is begeleiding en zorg een belangrijk onderdeel van ontwikkeling en groei. Wie bewust kiest om lessen te leren en actief investeert in ontwikkeling heeft ongetwijfeld al ervaren dat het soms wat weg heeft van een zeer wilde rollercoaster.

Voel jij dat deze opleiding iets voor jou is?

Neem dan contact op via ineke@inekevandevelde.be voor meer informatie. Ook wanneer je de opleiding los wil volgen plan ik graag eerst een kort kennismakingsgesprek in via Skype of telefoon. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en te ondersteunen op jouw unieke ontwikkelingspad.​

De cursus bevat:

* 2 lesdagen van 10u tot 17u, inclusief broodjeslunch

* Cursusmateriaal

* De Board of Gems met 36 bijbehorende stenen

* Een persoonlijke agaat en Bergkristal punt

* Als bonus het edelsteenboek van Channie 

* Terugkomnamiddag met diploma uitreiking en herhalen.

Er is een mogelijkheid om in schijven te betalen wanneer dat jouw voorkeur heeft, dit kunnen we bespreken in het kennismakingsgesprek.

Je kan ook kiezen om de opleiding zonder de stenenset te volgen.

 

Deel dit evenement