do 27 feb. | 't Gepeld Ajuintje

Afstemmen met Aurasprays Overvloed

Stem je af om de frequentie van Overvloed en maak een auraspray om thuis heel makkelijk telkens opnieuw af te stemmen.
Registratie is afgesloten
Afstemmen met Aurasprays Overvloed

Tijd en locatie

27 feb. 2020 18:30 – 22:00
't Gepeld Ajuintje, Molenstraat 30, 9300 Aalst, België

Over het evenement

 

Afgelopen jaar ben ik uitgebreid gaan onderzoeken wat aurasprays voor mij en anderen kunnen betekenen. Na vele experimenten is het duidelijk dat deze een zeer krachtige manier zijn om jezelf af te stemmen op een bepaalde frequentie. Ik ben overtuigd dat alles bestaat uit energie, en alles dus een bepaalde frequentie heeft.

Ik vergelijk het vaak met een radio: alle zenders worden steeds uitgezonden, jij kiest zelf welke zender (en dus frequentie) jij wil horen.

Vaak weet je perfect waar je nood aan hebt, maar is het door het dagelijkse leven niet altijd makkelijk om in die frequentie te blijven. Mijn ervaring leert me dat aurasprays daar een zeer fijne hulp in kunnen zijn. 

De aurasprays die ik maak combineren de kracht van etherische olie, hydrolaten, edelstenen en de Board of Knowledge en hebben daardoor een zeer hoge energie. 

Binnenkort zal je via de webshop sprays in bepaalde thema's kunnen aankopen, en daarnaast wil ik jullie ook de mogelijkheid geven om in een bepaalde frequentie en thema te duiken om jezelf heel duidelijk af te stemmen op deze energie.  

Wanneer die afstemming al verankerd zit in jou, zal het nog makkelijker zijn om thuis, met hulp van jouw zelfgemaakte auraspray, jouw eigen energie te verhogen en af te stemmen op de gewenste frequentie.

​ 

Wat mag je verwachten:

​ * We werken met edelstenen, etherische olie, healing, the Board of Knowledge, meditatie en visualisatie.​

* Je maakt jouw eigen auraspray binnen het thema van de workshop en programmeert die specifiek voor jouw behoefte.

* Door de hoge energie waar we mee werken en de begeleiding zal je heel duidelijk afgestemd worden op de frequentie van het gekozen thema. ​ * We wisselen af tussen energetisch werk, meditatie en het maken van de spray zelf.

* Door bepaalde meditaties en ceremonies veranker je die frequentie in jou zodat het makkelijker is om achteraf jezelf opnieuw met deze frequentie af te stemmen.

* We gaan ook kort in op bepaalde belemmerende overtuigingen die jij hebt rond het thema zodat je zelf aan de slag kan met die inzichten. 

​ Waar: No waste shop 't Gepeld Ajuintje, Molenstraat 30, 9300 Aalst ​

 Wanneer:  

 

Donderdag 27/02/2020 thema: overvloed, van 18u30 tot 22u.(inloop vanaf 18u)

Zaterdag 07/03/2020 thema: gidsen&engelen, van 13u30 tot 17u.(inloop vanaf 13u)

​Donderdag 12/03/2020 thema: zelfliefde, van 18u30 tot 22u.(inloop vanaf 18u) 

Investering in jezelf:  

* Standaard ticket: €57 incl. BTW

​** Bring a friend ticket: €93 incl. BTW (geldig voor 2 personen) 

​ 

De algemene voorwaarden i.v.m. afspraken & workshops kan je vinden via: www.inekevandevelde.be/afspraken ​ Heb je nog vragen, aarzel niet om mij te contacteren via ineke@inekevandevelde.be of via Facebook ​ Warme groet, Ineke

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Gidsen & Engelen
  €57
  €57
  0
  €0
 • Overvloed Bring a friend
  €93
  €93
  0
  €0
 • Overvloed
  €57
  €57
  0
  €0
 • Gisden &Engelen Bring a friend
  €93
  €93
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement