© 2016-2019 All rights reserved by Ineke Van de Velde 

Aanbod

Aangezien ik heel bewust zelf blijf investeren in persoonlijke en spirituele groei evolueert mijn aanbod mee met mij. Ik werk momenteel vooral via strajecten, workshops, opleidingen en evenementen omdat ik enorm geleid word naar mensen verbinden en samenbrengen. 

Daarnaast wil ik op een diepgaandere manier werken met de mensen die ervoor kiezen om bewust en intensief aan de slag te gaan. Dit betekend concreet dat ik geen losse afspraken meer aanneem en veel minder mensen tegelijk kan begeleiden. Ik wil mijn energie gaan concentreren om een select aantal mensen echt te helpen groeien en transformeren. 

In mijn eigen proces is alsmaar duidelijker geworden dat het ondersteunen en verder helpen groeien van healers, coaches en therapeuten me heel nauw aan het hart ligt. Door deze vrouwen te ondersteunen en hun blokkades op te ruimen kunnen zij zich volledig in hun volle potentieel ontplooien. Zij kunnen op hun beurt de mensen die naar hun komen nog meer dienen en ondersteunen in hun proces.

Wanneer je graag persoonlijk door mij begeleid wil worden kan dat via een traject op maat. Via een oriëntatiegesprek bekijken we waar je momenteel staat in jouw ontwikkeling en waar je behoefte aan hebt om verder te kunnen groeien. Ik werk voornamelijk met edelstenen, de Board of Knowledge en Universal White Time Healing, omdat die, net als ik, weet dat jij uniek bent en dus ook specifieke dingen nodig hebt om te kunnen evolueren naar jouw Ware Zelf.

Via de Boards werk ik ook op afstand met mensen, en ook hier kies ik voor trajectvormen omdat dit meer impact heeft op langere termijn. Dat is in alles wat ik doe de belangrijkste reden. Meer info hierover kan je vinden op de Board of Knowledge pagina. 

Heb jij het gevoel dat ik jou verder kan helpen? Vul dan onderstaand formulier in om een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen.

De workshops, lezingen en opleidingen kan je hier terugvinden.

Blijf je graag op de hoogte schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Warme groet,

Ineke

Vraag een oriëntatiegesprek aan
  • Facebook Social Icon